Надежда Нейнски прогнозира проблеми за Европейския съюз, предизвикани от лидура на

...
Надежда Нейнски прогнозира проблеми за Европейския съюз, предизвикани от лидура на
Коментари Харесай

Нейнски прогнозира проблеми за ЕС, предизвикани от Орбан

Надежда Нейнски предвижда проблеми за Европейския съюз, провокирани от лидура на Унгария Виктор Орбан.

" Орбан се стреми да окаже въздействие върху Западните Балкани. Победата му евентуално е нараснала и упоритостите му, по тази причина Европейски Съюз би трябвало да ускори своето въздействие в районен съд Македония. Той ще основава проблеми в Европейски Съюз, тъй като експлоатира страховете за замесване във война. Вучич прави същото ", съобщи за " Офанзива " някогашният външен министър. 

" Той ще се пробва да търгува своята поддръжка за разширение на съветските глобите против прекъсване на процедурите за нарушаването на главните правила на Европейски Съюз. Орбан ще пробва да заиграе с Русия. Посещението му в Москва и единодушието да заплаща газ в рубли, ще основава проблеми ", уточни тя.

Нейнски разяснява и тематиката със Северна Македония. " Основните въпроси, които тормозят България, са заложени в Договора за добросъдсество. Европейски Съюз би трябвало да се трансформира в поръчител, че Македония го съблюдава и това да залегне в преговорната рамка. Ще бъде неприятно, в случай че Албания и РСМ бъдат разграничени ", акцентира някогашният външен министър. 

За нея Льо Пен има националистически упоритости, а спечелването на изборите от нея, би означавало Фрекзит, което ще провокира огромно разтърсване в Европейски Съюз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР